sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Valkaisevat käsittelyt

Valkaisevilla käsittelyillä voi vaalentaa luonnolliset että keinotekoiset pigmentit. Valkaisu vaikuttaa hiuksen rakenteeseen eli se tulee tehdä erittäin huolellisesti. Valkaisevat käsittelyt synnyttävät lämpimän värisävyn. Se johtuu siitä, että käsittelyt vaikuttavat helpommin kylmiin sävyihin ; vihreään, siniseen ja violettiin. Samalla punaiset, oranssit ja keltaiset sävyt esiintyvät aina järjestyksessä. Valkaisutuotteista puuttuvat keinotekoiset pigmentit ja värin, muodostajat, jotka voivat hillitä lämpimiä sävyjä. Siksi usein valkaisun jälkeen tehdään hiusten värjäys/sävytys.

Valkaisun suorittamiseen on neljä eri tapaa. Täysvalkaisu, värinpoisto, valkaisupesu, valkaisu raidat. Täysvalkaisussa kaikki hiukset valkaistaan. Värinpoisto on valkaisu, jolla halutaan poistaa keinotekoisen pigmentin. Valkaisupesu on käsittely miedolla valkaisuseoksella, esimerkiksi vaalennusjauhe+vesi . Valkaisu-raidoissa vain tiettyjä osia hiuksista käsitellään ja muut hiukset suojataan.



KC PROFESSIONAL KCBleach- vaalennusjauheen käyttöohje

-Sekoita 1 osa KC Bleach- vaalennusjauhetta ja 2 osaa KC Oxid-hapetetta tasaiseksi massaksi kulhossa. Valitse oikea KC Oxid-hapete toivotun vaalenustuloksen mukaisesti. 

 -Levitä vaalennusmassaa kuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa noin 15-45min kunnes toivottu vaalennustulos on saavutettu. Seuraa vaalennuksen kehittymistä.

-Pese hiukset hiustyypille sopivalla shampoolla ja huuhtele huolellisesti. Lopuksi hoida hiukset asianmukaisella hoitoaineella.

-Käytä aina suojakäsineitä vaalennusainetta käsitellessäsi! 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti