perjantai 14. huhtikuuta 2017

Asiaks värjäykset


Asiakas 1

Asiakkaan hiukset olivat 7-8 tummuusasteiset. Teimme niihin sävytyksen luximan Pearly pastel sävytteellä.
Aloitimme harjaamalla hiukset ja siirtymällä pesupaikalle. Pesupaikalla pesimme hiukset ja levitimme luximan sävytteen jaoilla pyyhekuiviin hiuksiin. Kun sävytettä oli jokapuolella annoimme sen vaikuttaa 15min. Sen jälkeen pesimme sen pois. 
KUn hiukset olivat vielä kosteat, niistä leikattiin 3cm pois loivaan U-linjaan. 
Lopuksi hiukset kuivattiin lapioharjalla ja hiustenkuivaajalla.

Asiakas 2

Teimme asiakkaalle tummia ja vaaleita folioraitoja. Joka toinen vaalennus aineella ja jokatoinen tummalla hiusvärillä. Kun aineet olivat päässä, niiden annettiin vaikuttaa 40min. Sen jälkeen siirryimme pesupaikalle, jossa värit pestiin pois. 
Pesupaikalla sävytimme vielä hiukset luxima men pika sävytteellä. Kun se oli levitetty joka puolelle, annoimme sen vaikuttaa 5min. 
Sen pois pestyämme kuivasimme hiukset.

Asiakas 3

Asiakkaan hiukset olivat 8-9 tummuusateiset. Teimme niihin kc bleach vaalennus jauheella ja 3% hapetteella muutamaa astetta vaaleampia  folio raitoja. Annoimme sen vaikuttaa 40min.
Pesupaikalla levitimme päähän vielä luxima sävytteen vähentääksemme keltaisuutta. 
Pesun jälkeen hiukset kuivattiin.

Asiakas 4

Asiakas halusi saada oranssihtavista hiuksista punaiset. Levitimme hiuksiin kc velvetyn 6.4 r värin. Teimme aluksi ristipääjaon. Aloimme levittää väruä pystyosioissa takaraivosta ylöspäin. Kun väriä oli jokapaikassa, annoimme sen vaikuttaa 40min. 
Sen jälkeen väri pestiin pois.
Lopuksi hiukset kuivattiin isolla pyöröharjalla ja hiustenkuivaajalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti