keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Hiusten laserhoito


Laserhoitoa käytetään aisakkailla, jotka kärsivät hiustenlähdöstä tai päänahanongelmista, kuten hilseilystä tai psoriaksesta. Laserhoito on turvallinen ja tehokas keino elvyttämään päänahan verenkiertoa, joka lisää hiusten kasvua.
 Hoidoilla voidaan pysäyttää alkanut hiustenlähtö ja tilanne voidaan palauttaa muutamien vuosien takaiselle tasolle. Laserilla on parantavia vaikutuksia myös kutinasta, hilsieilystä, päänahan kuivuudesta ja psoriaksesta kärsiville.

Laser hair care-hiusten kuntoutushoito



Hiusten kuntoustushoito tehdään useamman hoitokerran sarjana. Esimerkiksi pälvikaljun hoito vaatii 20 hoitokertaa. Kuntoutushoito aloitetaan hiusten pesulla cicamed shamppoolla ja lopuksi laitetaan cicamed hoitoaine pyyhekuiviin hiuksiin. Hoitoainetta ei pestä pois, vaan laserhoito tehdään sen kanssa. Hoidon kesto on 5-15 min suunnitelmasta riippuen. Laserhoidon jölkeen hiukset huuhdellaan ja kuivataan.



Laser hair care-päänahan kutoutushoita

Hoito aloitetaan pesemällä hiukset cicamed shamppoolla ja kuivataan. Kuivauksen jälkeen hiuspohjaan laitetaan hoitoneste jakauksittain. Neste hierotaan kohtakohdalta päänahkaan. Tehdään 5min imeytys hieronta. Hieronnan jälkeen alkaa itse laserhoito joka kestää 20-30 min tarpeesta riippuen. Hoitoneste jätetään päähän hoidon jälkeen. Hoito voidaan tehdä yhden tai useamman kerran hoitojaksoina.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti